Saturday, December 18, 2010

morning yawww !

selamat pagi :)

ahaha . puas gila lahh sial tido semalam .
mne tak nya . dah satu hari tak tido , so bila dapat tido .
pehhhh , feel dia lain mcm dohhh . hahah .

semalam malam online . hahaha . 
SUMPAH merepek gila dgn si dekmal tuu . hahahaha .
tgk sape reply cmmnt paling laju .
SUMPAH sengal gila . hahahaha .
ktorang dua dah kelam kabut doh tak tau nak reply mne satu . 
hahahaha . nasib baik tak salah eja . hahaha :D

then , aku dah tak larat . rabak gila mata aku .
aku pun tido lahh . around 1am mcm tuu .
then , tetibe ada msg masuk .
"Div.nite"
hee . thanks awak :)

Friday, December 17, 2010

jumaat :)

morninggg yawww ! haha .cehh . morning bagai .
tido pun tak . hahaha ;D
yealahh doh . tak tido lagi . 
semalam aku tido pukul 9pm sampai 12am je .
then , dah terjaga tuu , tak tido sampai lahh skrg ! haha :)

aku mandy pukul 7am wehhh !
rasa mcm SUKAR nak dipercayai doh . haha .
bapak ahh . sejuk dia tak ingat pulakss kan .
gigil aku pepagi . haha .
ketara gilaaa aku dah lama tak mandy pagi pagi mcm tuu en en ? haha 

aku pegi office mummy . lepak situ .
sbb line broadband kat rumah aku lembabs gilaa .
klu kat office mummy tuu , laju sikitttt .
tapi lembabs jugak . mcm hareemmmm . haha .
terpaksa lahh guna pc kat office mummy tuu .
hahahah . laju gilaaa lahh sial .

tengah hari wanie datang .
then , aku , mummy dgn wanie pegi lunch .
habes lunch aku sambung balik online . hihihi ;D

haishhh . ingat nak tido . tapi mata nih tak ngantok pulaksss .
silake betul . haha .

balik , pegi rumah mak . tido sana .
hahahah . melayan kerenah zara dgn farisha .
penat doh . serious tak tipu . hahahaha .
ohoi cek mek molek . adoi cek mek molek .
hahaha ;D

Thursday, December 16, 2010

J E R A W A T @ P I M P L E =.=!


grrrrrr ! tak sukaaaaaaaaaa ! haishhh =.=''''