Saturday, December 18, 2010

morning yawww !

selamat pagi :)

ahaha . puas gila lahh sial tido semalam .
mne tak nya . dah satu hari tak tido , so bila dapat tido .
pehhhh , feel dia lain mcm dohhh . hahah .

semalam malam online . hahaha . 
SUMPAH merepek gila dgn si dekmal tuu . hahahaha .
tgk sape reply cmmnt paling laju .
SUMPAH sengal gila . hahahaha .
ktorang dua dah kelam kabut doh tak tau nak reply mne satu . 
hahahaha . nasib baik tak salah eja . hahaha :D

then , aku dah tak larat . rabak gila mata aku .
aku pun tido lahh . around 1am mcm tuu .
then , tetibe ada msg masuk .
"Div.nite"
hee . thanks awak :)

Friday, December 17, 2010

jumaat :)

morninggg yawww ! haha .cehh . morning bagai .
tido pun tak . hahaha ;D
yealahh doh . tak tido lagi . 
semalam aku tido pukul 9pm sampai 12am je .
then , dah terjaga tuu , tak tido sampai lahh skrg ! haha :)

aku mandy pukul 7am wehhh !
rasa mcm SUKAR nak dipercayai doh . haha .
bapak ahh . sejuk dia tak ingat pulakss kan .
gigil aku pepagi . haha .
ketara gilaaa aku dah lama tak mandy pagi pagi mcm tuu en en ? haha 

aku pegi office mummy . lepak situ .
sbb line broadband kat rumah aku lembabs gilaa .
klu kat office mummy tuu , laju sikitttt .
tapi lembabs jugak . mcm hareemmmm . haha .
terpaksa lahh guna pc kat office mummy tuu .
hahahah . laju gilaaa lahh sial .

tengah hari wanie datang .
then , aku , mummy dgn wanie pegi lunch .
habes lunch aku sambung balik online . hihihi ;D

haishhh . ingat nak tido . tapi mata nih tak ngantok pulaksss .
silake betul . haha .

balik , pegi rumah mak . tido sana .
hahahah . melayan kerenah zara dgn farisha .
penat doh . serious tak tipu . hahahaha .
ohoi cek mek molek . adoi cek mek molek .
hahaha ;D

Thursday, December 16, 2010

J E R A W A T @ P I M P L E =.=!


grrrrrr ! tak sukaaaaaaaaaa ! haishhh =.=''''

Wednesday, December 15, 2010

terbaiklahh Malaysia .


congrats Malaysia . haha .
terbaiksss gilaaa .
tak penah penah aku tgk bola Malaysia doh .
tetibe mcm nak tgk pulak sbb semua mcm kecoh je pasal Malaysia vs Vietnam nih en .
haaa . berbaloi gila aku tgk . haha .
ohhh yeaahhh , goal keeper Malaysia yg bernama Fahmi tuu , haishhh sangat handsome ! hahaha ;D

oh yeaaa . tadi pegi lunch dgn wanie kat Ali Maju kat setiawangsa nih .
haiishhh . bapak mahal .
kuey tiaw goreng dgn teh o ais = RM6.40 
gilaaaa =.=!

Tuesday, December 14, 2010

Manchester 1-0 Arsenal :)

 
 glory glory man united ,
glory glory man united ,
glory glory man united ,
as the reds go marching on on on ! 


ahahahahahaha . baca title post aku ?
semalam malam aku online fb sampai lahh ke pagi tadi before game start ,
huisshhhh , peminat arsenal , punya lahhh kecoh :)
ishh , tambah tambah si poin , cousin aku tuu .
bukan main lagii kata-kata dia .
haha . mula-mula aku argue jugak .
then , malas lahh nak lawan lebih-lebih .
sbb dah tau dah ape akan jadi kat arsenal tuu . haha .
and yess . tgk ? ape jadi dgn arsenal korang .
ishh , tak kisah lahh man utd menang 1 je .
janji MENANG :) 
haishhh poin nih . lain kali jgn kecoh tau tau .

aku tido rumah mak .
wuishhh . i loikeeee .
mne tak nyaaa , wifi en ? laju gilaaaa pulakss tuu .
aku online sampai pukul 4am . konon online tuu ,
nak hindarkan dari ngantok lahh .
sbb nak tgk game . 
hahah . jenuh lahh aku tahan mata nih .
then , chat dgn si alep . haha . merepek mcm biasa :D
then , chat dgn dekmal pulak . merepek lagi . hahahaha .
mata aku dah rabak , sampai salah taip . hahaha .
then , game start je . haishh . ngantok .
tido lahhh . haha . alaaa , dah tau dahh .
confirm man united menanggg :D

Happy Birthday , Zulfadli Abu Bakar :)


Happy Birthday , Ali :)

to Zulfadli @ Si Sepet , happy 19th birthday :)
wishing you fun times , great memories and the best of days .
and hopefully , our friendship will lasts forever , no matter what :D
nice to know you , Ali !
- Div :)

Sunday, December 12, 2010

Farisha's 2nd Birthday Party :)

heee :) aku tgh tido , tiba tiba aku dgr ringtone soulja boy .
eh , mcm kenal je . mcm ringtone si Ali tuu .
aku pun bangun , carik phone .
then tgk kat phone , Ali Sepet .
haishhh . biar betul .
ahaha .lamaaaa gila dia tak call aku.
and i was surprised ;D
then , sembang dgn dia kejap je .
dia call pun sbb dia outing .
dia kata , now susah nak call .
sbb kat area bilik dia , officer rajin ronda now .
lebih kurang mcm tuu lahh cite dia :)
then , aku terusss mandy . nak pegi rumah mak .

 BIRTHDAY GIRL :)

hari nih ada birthday party si farisha nih . hihi .
tgk gambar dia , SUMPAH geram . 
nampak mcm naughty en ? hihihi ;D

err , aku jadi tukang tangkap gambar oh .
so , gambar aku AGAK KURANG . huwaaaa :(
hahaha . tapi ada lahh 2 3 :)

Tiramisu Cake . Secret Recipe :)

Ahmad Faris Wafi and me :)

Farisha and her parents :)



 Nur Zara Qasrina :)

 hahahah . naughty oh korang nih ;D

 Amirul and Farisha :)

 cousins yaww . Nadia and Danial :)

its me babyyyy :)

 me , again :)

 mummy and me . hihih ;D

 mummy and my aunty .


 Wafi and his parents :)

 happy familyyyy :)

happy familyyy jugakk :D

Saturday, December 11, 2010

jogging yawww ! :)

hahahahahha . mcm tak percaya je kann ?
yeaaaaa , aku jogging ! hahahahahaha .
aku bangun pukul 8am .
tuu pun setelah handphone aku memekak dgn msg and call . hahahaha
then , siap siap semua , mummy dgn aku pegi amek pecek kat rumah dia .
then , mummy drop ktorang kat lrt setiawangsa .
and ktorang pun turun kat jelatek .
hahahah . SUMPAH aku bersemangat gila .
tapi muka aku SUMPAH rabak gilaaaa . haha .
mne tak nyaaa , semalam tido pukul brape pulak en .
then , bangun awal . pehh , mata aku mcm ada gam je doh . haha .
make up pun takk . haha . 
buang tebiat ape pegi jogging pakai make up ? hahahaha .
aku , wanie , kakak dia , dgn adik dia jogging sama-sama .
3 round besar taman keramat tuu . 
pehh , terbaikkkkk ! 
then , si kakak wanie tuu sempat pulak nak tgkp gambar bagai .
adoi , muka aku dah lahh rabak gila mcm silake .
haha . takpe lahh . yeaaa kan saje .



hahahaha . rabak en ? kesahh ~~~ .hahaha 

then , habes jogging , lek jap .
then , kat stu kat mcm ada tempat utk work out kann ?
aku pun make use of it lahh . 
aku pakai yg kayuh tuuu .
dekat 15minutes jugak lahh aku kerjakan benda jadah tuu .
hahah . rasa mcm badan aku fit dan tough ! hahahahaha .
then , pegi breakfast .
ROTI CANAI ? mmg TAK lahh kan .
buat penat je work out then makan roti canai kann ?
haa , aku makan roti bakar lahh thamby !
air ? limau ais taruk garam .
kasi potong itu lemak ! haha .
pelik ke ? tak kaannn ? 

Happy Birthday to both of you :)


eventho kita dah takde ape ape , but i tak sekejam you sampai tak ingat birthday i . hahahaha .
Happy Birthday to you Faris Jefri :)
may god bless you always , and hopefully you're happy with whatever you're doing now .
and yes , i'll pray for your happiness :)


and also , Happy Birthday to you Farisha ❤❤
aunty nana sayang kau lahh ketot . hahaha .
cepat cepat lahh besar , boleh lahh aunty nana bawak farisha jalan jalan , 
tgk movie , shopping ke ape ke . tau tau ! hahaha .

mmg kne sangat lahh korang dua orang . sorang Faris , sorang lagi Farisha :)

Friday, December 10, 2010

Kuala Lumpur International Motor Show 2010 ? Bumblebee ? hooo yeahhh !


pehh . hari nih semangat betul aku bangun awal weh . haha . 
mne tak nya . kan nak pegi PWTC uh .
Kuala Lumpur International Motor Show 2010 :)
lepas aku dah siap semua , aku gerak pegi college . 
sbb wanie dgn pecek kat situ .
nak submit assignment ape ntah . aku lupa . haha . 
lama jugak lahh tggu kat college tuu ;)
then , bila semua dah settled , ktorang gerak lahh .
naik ape ? jalan kaki daaaa ;D hahaha .
yeaaaaa ! ktorang jalan kaki dari college pegi lrt setiawangsa . haha .
then , naek lrt sampai masjid jamek . woahhhhh , ramai gilaaaa orang .
mne tak nyaa , hari Jumaat kann , semua nak pegi smayang Jumaat .


sampai je kat lrt pwtc tuu , terus pegi the mall , makan pizza . 
sbb ktorang bertiga SANGAT LAPAR ! roarrrrr ! haha .
haha . nasib baik lahh ada Hotlink punya Hot Ticket tuu .
SUMPAH saving gilaaaa babi weh ! hahahahaha .


ktorang guna 4 Hot Ticket . bapakk ahhh . haha . tamak en .
last last tak habes -.-'
then terus lintas jalan , hahahaha . sampai sudah pwtc . 
fuhhhh , excited gilaaaaaa babi aku sampai situ .
hahaha . niat aku pegi KLIMS'10 nih bukan nak tgk kete tuuu semua .
nak tgk BUMBLEBEE aku je . hahahaha . tapi dah alang alang sampai , aku snap jelahh gambar . 



nasib baik lahh aku bawak student card ;D
bayar RM5 . haha . sudah saving RM15 di situ . hahaha . nih prove weh .


hahahahaha . masuk je situ . SUMPAH aku mcm batak gila . hahaha .
tapi yang aku tak puas hati en , asal semua dapat bag , aku tak dapat ? grrrr !
maybe sbb aku bayar RM5 kot . ishhh . SUMPAH tak aci bhai ! 






habes je tgk proton punya kete nih . aku nampak org queue panjang .
aku pun ape lagi . dgn tak tau ape ape , buat muka tak malu , 
aku pun queue sekali . hahaha .
rupanya , dapat bag ! hoorayyyy ! dapat jugak aku bag tuu ! haha . 


sbb excited sgt dapat bag tuu , aku tak amek form utk lucky draw ! 
silake . haha .
then , ktorang terus pegi HALL 1 .
ada ape ? hahahaha . ada bf aku lahh . sape ? haishhhh .
sape lagi kalau bukan BUMBLEBEEEEEEEE . awwww . hahahah .


aku dapat lahh snap dgn bumblebee and optimus prime .
hahaha . walau pun gambar aku tuu buruk , hodoh , mcm silake . tapi takpe .
at least aku dapat salam diorang . walau pun tuu mascot je .
ada aku kesah ? hahaha . aku upload jugak .
korang nak ckp aku hodoh ke ape ke , ckp lahh . hahaha .





korang ada ? ada ? ada ? ishh . ada ada je lahh . hahaha ;D

ahahaha . seronok bhai jumpa bumblebee aku tuu . puas hati !
tambah tambah aku dapat lahh jugak beli merchandise dia .
hihihih . aku beli baju :) color kuning yawwww ! 


ahahaha . sempat lagi snap dgn wanie :)
my bestfriend merangkap kakak aku , musuh aku , semua dia lahh . haha .
asal musuh ? sbb dia LIVERPOOL . hahahaha . 
musuh tang tuu je lahh . yang lain tak . hihih ;D 
sayang awak tauu taauuuu . muahhh sikit . hee :)


then ktorang pegi tgk kete batman :)


then pegi hall yg last skali . smart sial kete nih . ishhh . geram je aku tgk !


then , kat tempat honda , dapat free doh benda nih .
mcm magnet . then ada date , month , day semua .
mcm calendar . i think so :)


then , kaki ktorang semua SUMPAH dah tak larat gila babi . haha .
masa datang tadi jalan bukan main laju lagi .
time balik , slow gilaaa . hahha . kaki aku dgn wanie melecet lahh sial ! haha .
then , setelah berbincang . ktorang bertiga muktamad nak tgk wayang . 
cite ape ? ce cite , ce cite . hahahah .


hahahahahahahhahahaha . cite nih mmg terbaik lahh sial . SUMPAH terbaik . hahah .
mula-mula tuu seram jugak . berderauuuuuu darah aku nak tgk .
yg si pecek , bodoh gilaaaa , pegi sergah aku .
haishhhh . tak pasal pasal aku menjerit . hahaha .
dah lahh time tuu semua org diam .
so , mcm agak ketara lahh jeritan aku tuu .
SILAKKEEEEE ! hahahaha .

alhamdulillah , you selamat :)


morning yawww . hahaha . awal gilaaa aku bangun today kan ?
rasa mcm sukar je nak dipercayai . wuuuuu ;D
actually , bukan lahh awal . sbb aku tak boleh tido since semalam . lol -.-'
aku tertido pukul 6 lebih tadi and terjaga pukul 8am :D

semalam aku online seperti biasa :) and chat dgn am jap .
then , lepas dia offline , aku call dia :)
lama tak sembang dgn dia , lama tak gelak gelak pepagi buta dgn dia . haha .
lama jugak lahh sembang dgn dia . dari pukul 2.30am sampai lahh pukul 3.40am mcm tuu .
stop pun sbb dia ngantok , klu tak , confirm sambung lagi tuu . hahaha .

opening cite je , dah sedih . haishhh . mne tak nya . dia cite pasal dia nyaris lemas tuu .
panjang cite dia , tapi aku pendek kan je lahhh .
dia nak selamat kan member dia , and dia pun hampir lemas . sbb air deras .
last-last , alhamdulillah , semua selamat .
hmm , time dia cite tuu , sedih je aku dgr :(
then , lagi lahh dia main dgn emosi aku . haha . silake betul .
dia ckp , "nasib baik lahh i selamat , klu tak , i tak online dah , takde i chat dgn you tadi "
"klu tak , takde lahh nak gelak gelak dgn i dah "
"nnt mesti you sedih kan , tgk profile i . mesti you tgk je gambar gambar i "
bapak lahh , ayat dia . SUMPAH meleleh air mata aku :'( wuuuuuuuuuuuuuu .
alhamdulillah , dia selamat , kawan-kawan dia pun selamat .
terkejut aku time dgr cite tuu . nasib baik kan ? tuhan tuu maha kaya .
klu tak , hilang aku kawan yg baik , caring , handsome mcm dia doh .
hilanglahh ilham . hahaha .
eh , aku sygg kau okayysss :)
hahaha . then , habes cite tuu , ape lagi .
start lahh cite merepek mcm selalu . ahahah . sukaaa :D
gelak je keje aku . mcm mcm lahh kitorang sembang . haha .