Friday, December 3, 2010

had so much fun doh ! hahaha :D

today aku bangun pukul 12noon . hahaha . tuu pun sbb wanie text aku .
yealahh . aku kan dah janji dgn dia , nak teman dia hantar resume dgn borang LI dia kat firm architect kat setiawangsa tuu .
pehh . mcm biasa . time nak bangun tuu , liat nak mampus . tapi aku kentalkan semangat aku demi wanie -.-' hahaha :D
aku pun dgn segera lahh mandy siap semua dalam masa half an hour . haha .
bapak express aku siap . yealahh nak cepat . dah janji dgn org kan .
harus lahh PUNCTUAL ! :)
then , aku sampai kat McDonalds Setiawangsa pukul 12:32pm .
zzzz . diorang tak sampai lagi . nak kne diorang nih =.=
then , lepas hampir 15minutes tggu , pasangan dua sejoli tuu pun sampai lahh . haha :D
ktorang lepak jap , then beli makan .
finally , dapat jugak makan ni . hihihihi ;)


sedap lahh jugak . tapi mula mula , ada hal jugak . mne tak nya .
kat receipt dia charge McChicken Supreme , tapi dia bagi aku McChicken yg biasa tuu . 
nasib baik ada prove , pegi lahh tukar .
klu tak , tak dapat lagi lahh aku nak merasa . hahahahaha :D
then , ktorang terus shoot off ke Jusco AU2 :)
err , jalan kaki saje . haha .


karaoke sampai 2jam . radang terus tekak aku .
hahahaha . dah lahh aku sakit tekak , tak baik sgt lagi .
bantai karaoke pulak . hahaha . mula mula sejam je . 
then dah nak habes , pecek suruh tambah lagi sejam :)
hahah . terbaek gila lahhh . pilih lagu yg tariikkkkkkk tarikkkk bagai .
suruh si wane tuu nyanyi  tamau . suruh lagi , tamau .
sekali pilih , lagu dangdut lahh wei . silake . haha .
dikocok kocokkkkk . hahahahaha :D
ending mmg gempak . lagu Gemuruh-Wings 
dah macam concert dah aku rasa . hahahaha :D

habes je karaoke 2jam tuu , pegi makan kerang bakar -.-' 


diorang dua nih tak kenyang lagi ke ?
aku dah full dah . haishh .
tapi time makan kerang nih mmg kelakar gilaa .
hahaha . kerang tuu org cicah sos . yg si pecek nih , boleh pulak cicah air kerang tuu balek ,
then nak suap wanie SI MANIS dia .
hahahahah . mmg TAK lahh kan .
SUMPAH aku dah tergelak mcm ape dah kat situ :D
hahahahaha . SHO SHWEET ❤❤
hahahahahahahahahahhahahaha

thanks korang . belanja aku . terharu mcm ape dah aku nih . haishhh .
nnt aku masyuk , aku belanja korang pulakss okay ? hihihi .
sayang korangggg :) muah sikit . hihih .