Saturday, December 11, 2010

jogging yawww ! :)

hahahahahha . mcm tak percaya je kann ?
yeaaaaa , aku jogging ! hahahahahaha .
aku bangun pukul 8am .
tuu pun setelah handphone aku memekak dgn msg and call . hahahaha
then , siap siap semua , mummy dgn aku pegi amek pecek kat rumah dia .
then , mummy drop ktorang kat lrt setiawangsa .
and ktorang pun turun kat jelatek .
hahahah . SUMPAH aku bersemangat gila .
tapi muka aku SUMPAH rabak gilaaaa . haha .
mne tak nyaaa , semalam tido pukul brape pulak en .
then , bangun awal . pehh , mata aku mcm ada gam je doh . haha .
make up pun takk . haha . 
buang tebiat ape pegi jogging pakai make up ? hahahaha .
aku , wanie , kakak dia , dgn adik dia jogging sama-sama .
3 round besar taman keramat tuu . 
pehh , terbaikkkkk ! 
then , si kakak wanie tuu sempat pulak nak tgkp gambar bagai .
adoi , muka aku dah lahh rabak gila mcm silake .
haha . takpe lahh . yeaaa kan saje .



hahahaha . rabak en ? kesahh ~~~ .hahaha 

then , habes jogging , lek jap .
then , kat stu kat mcm ada tempat utk work out kann ?
aku pun make use of it lahh . 
aku pakai yg kayuh tuuu .
dekat 15minutes jugak lahh aku kerjakan benda jadah tuu .
hahah . rasa mcm badan aku fit dan tough ! hahahahaha .
then , pegi breakfast .
ROTI CANAI ? mmg TAK lahh kan .
buat penat je work out then makan roti canai kann ?
haa , aku makan roti bakar lahh thamby !
air ? limau ais taruk garam .
kasi potong itu lemak ! haha .
pelik ke ? tak kaannn ?