Friday, December 10, 2010

Kuala Lumpur International Motor Show 2010 ? Bumblebee ? hooo yeahhh !


pehh . hari nih semangat betul aku bangun awal weh . haha . 
mne tak nya . kan nak pegi PWTC uh .
Kuala Lumpur International Motor Show 2010 :)
lepas aku dah siap semua , aku gerak pegi college . 
sbb wanie dgn pecek kat situ .
nak submit assignment ape ntah . aku lupa . haha . 
lama jugak lahh tggu kat college tuu ;)
then , bila semua dah settled , ktorang gerak lahh .
naik ape ? jalan kaki daaaa ;D hahaha .
yeaaaaa ! ktorang jalan kaki dari college pegi lrt setiawangsa . haha .
then , naek lrt sampai masjid jamek . woahhhhh , ramai gilaaaa orang .
mne tak nyaa , hari Jumaat kann , semua nak pegi smayang Jumaat .


sampai je kat lrt pwtc tuu , terus pegi the mall , makan pizza . 
sbb ktorang bertiga SANGAT LAPAR ! roarrrrr ! haha .
haha . nasib baik lahh ada Hotlink punya Hot Ticket tuu .
SUMPAH saving gilaaaa babi weh ! hahahahaha .


ktorang guna 4 Hot Ticket . bapakk ahhh . haha . tamak en .
last last tak habes -.-'
then terus lintas jalan , hahahaha . sampai sudah pwtc . 
fuhhhh , excited gilaaaaaa babi aku sampai situ .
hahaha . niat aku pegi KLIMS'10 nih bukan nak tgk kete tuuu semua .
nak tgk BUMBLEBEE aku je . hahahaha . tapi dah alang alang sampai , aku snap jelahh gambar . 



nasib baik lahh aku bawak student card ;D
bayar RM5 . haha . sudah saving RM15 di situ . hahaha . nih prove weh .


hahahahaha . masuk je situ . SUMPAH aku mcm batak gila . hahaha .
tapi yang aku tak puas hati en , asal semua dapat bag , aku tak dapat ? grrrr !
maybe sbb aku bayar RM5 kot . ishhh . SUMPAH tak aci bhai ! 






habes je tgk proton punya kete nih . aku nampak org queue panjang .
aku pun ape lagi . dgn tak tau ape ape , buat muka tak malu , 
aku pun queue sekali . hahaha .
rupanya , dapat bag ! hoorayyyy ! dapat jugak aku bag tuu ! haha . 


sbb excited sgt dapat bag tuu , aku tak amek form utk lucky draw ! 
silake . haha .
then , ktorang terus pegi HALL 1 .
ada ape ? hahahaha . ada bf aku lahh . sape ? haishhhh .
sape lagi kalau bukan BUMBLEBEEEEEEEE . awwww . hahahah .


aku dapat lahh snap dgn bumblebee and optimus prime .
hahaha . walau pun gambar aku tuu buruk , hodoh , mcm silake . tapi takpe .
at least aku dapat salam diorang . walau pun tuu mascot je .
ada aku kesah ? hahaha . aku upload jugak .
korang nak ckp aku hodoh ke ape ke , ckp lahh . hahaha .





korang ada ? ada ? ada ? ishh . ada ada je lahh . hahaha ;D

ahahaha . seronok bhai jumpa bumblebee aku tuu . puas hati !
tambah tambah aku dapat lahh jugak beli merchandise dia .
hihihih . aku beli baju :) color kuning yawwww ! 


ahahaha . sempat lagi snap dgn wanie :)
my bestfriend merangkap kakak aku , musuh aku , semua dia lahh . haha .
asal musuh ? sbb dia LIVERPOOL . hahahaha . 
musuh tang tuu je lahh . yang lain tak . hihih ;D 
sayang awak tauu taauuuu . muahhh sikit . hee :)


then ktorang pegi tgk kete batman :)


then pegi hall yg last skali . smart sial kete nih . ishhh . geram je aku tgk !


then , kat tempat honda , dapat free doh benda nih .
mcm magnet . then ada date , month , day semua .
mcm calendar . i think so :)


then , kaki ktorang semua SUMPAH dah tak larat gila babi . haha .
masa datang tadi jalan bukan main laju lagi .
time balik , slow gilaaa . hahha . kaki aku dgn wanie melecet lahh sial ! haha .
then , setelah berbincang . ktorang bertiga muktamad nak tgk wayang . 
cite ape ? ce cite , ce cite . hahahah .


hahahahahahahhahahaha . cite nih mmg terbaik lahh sial . SUMPAH terbaik . hahah .
mula-mula tuu seram jugak . berderauuuuuu darah aku nak tgk .
yg si pecek , bodoh gilaaaa , pegi sergah aku .
haishhhh . tak pasal pasal aku menjerit . hahaha .
dah lahh time tuu semua org diam .
so , mcm agak ketara lahh jeritan aku tuu .
SILAKKEEEEE ! hahahaha .