Sunday, December 12, 2010

Farisha's 2nd Birthday Party :)

heee :) aku tgh tido , tiba tiba aku dgr ringtone soulja boy .
eh , mcm kenal je . mcm ringtone si Ali tuu .
aku pun bangun , carik phone .
then tgk kat phone , Ali Sepet .
haishhh . biar betul .
ahaha .lamaaaa gila dia tak call aku.
and i was surprised ;D
then , sembang dgn dia kejap je .
dia call pun sbb dia outing .
dia kata , now susah nak call .
sbb kat area bilik dia , officer rajin ronda now .
lebih kurang mcm tuu lahh cite dia :)
then , aku terusss mandy . nak pegi rumah mak .

 BIRTHDAY GIRL :)

hari nih ada birthday party si farisha nih . hihi .
tgk gambar dia , SUMPAH geram . 
nampak mcm naughty en ? hihihi ;D

err , aku jadi tukang tangkap gambar oh .
so , gambar aku AGAK KURANG . huwaaaa :(
hahaha . tapi ada lahh 2 3 :)

Tiramisu Cake . Secret Recipe :)

Ahmad Faris Wafi and me :)

Farisha and her parents :)



 Nur Zara Qasrina :)

 hahahah . naughty oh korang nih ;D

 Amirul and Farisha :)

 cousins yaww . Nadia and Danial :)

its me babyyyy :)

 me , again :)

 mummy and me . hihih ;D

 mummy and my aunty .


 Wafi and his parents :)

 happy familyyyy :)

happy familyyy jugakk :D