Saturday, December 4, 2010

saturdayyyy :)

yaaawwwww ! hahaahaha . morninggg .
today saya bangun awaaaaalllll okays ! pukul 8am ! haaaa . tak percaya kan ?
aku pun tak percaya . bapak awal . haishhh .
tapi dah janji nak breakfast dgn mummy -.-' and also teman dia pegi office .
then , pegi lahh breakfast kat Lembah Keramat , tempat biasa :)
and aku hadap fav aku . Nasi Lemak Ayam Rendang .
pehhhh . terbaek doh . sedap gilaaaaa .


dah habes breakfast , pegi lahh office mummy .
SUMPAH mengantuk gila bhai . tak tipu .
tapi mcm biasa . buat relax je . haha .
then , aku online lahh ape lagi .
sampai tak tau nak buat ape .
aku download lahh SHOUT! AWARD 2010 :)
sbb hari tuu aku tak tgk .
laju lahh pulak download nya .
line broadband pun biru je . klu kat rumah , asyik liplap liplap je .
silake betul . hahahahaha :D

then , aku ada lahh download game nih .
mmg lama gila lahh download kannn . berjammmmm pulak nak tggu .
then , mummy nak balik . sepanjang nak pegi kete , nak jalan pegi rumah aku , aku pegang je lappy tuu .
takut kang klu aku standby lappy , kang download failed pulak .
sbb 10 minutes remaining .
then , sampai rumahhh . tetibe , tgk lappy aku gelap je .
FUCKED UP !
battery habesss . huwwwwaaaaaaaa :'(
SUMPAH aku geram gila ! lamaaaaaa aku tggu okayyy .
then , bila dah nak habes download , boleh pulak battery habes .
grrrrr .

last last , aku tgk je yg SHOUT! AWARD 2010 aku download tuu .
hahahahahahahahahahahaha . SUMPAH aku gelak mcm ape dah .
mne tak nye , si zizan buat lawak time dia amek award .
then , time zizan dgn johan present award .
hahahaha . the nominaminees (calon-calonnya) hahahaha .
nih link dia :)

lepas habes tgk SHOUT! AWARD 2010 tuu , aku terus tido . around 3.30pm .
and aku bangun pukul 9pm . hahahahaha . mmg TAK lama aku tido kan .
pehhhh , sakit kepala bhai ;D
aku terbangun pun sbb mummy bising . hahaha .